divendres, 5 de juny de 2015

DESMUNTANT...

El 31 de maig ha acabat el temps en què l'exposició "IES Joan Ramis. El patrimoni al descobert" ha estat oberta al públic. Durant tres mesos, l'han visitada 5563 persones, de les quals 782 ho han fet de manera expressa per la nostra exposició. La resta, l'ha visitada conjuntament amb tots els continguts del museu. Podem dir que sens dubte ha estat un èxit quant a visites. A més a més, els 50 participants en les IX Jornades d'Instituts Històrics, celebrada al llarg del pont de maig, també l'han poguda gaudir. Tot i que ha representat un gran esforç pel nostre centre, tant a escala organitzativa com a escala econòmica, la satisfacció per una feina bet feta supera amb escreix totes les dificultats amb què ens hem anat trobant.
Ens fa molta pena haver de desmuntar aquesta exposició. El nostre desig és que algun dia puguem gaudir d'una exposició permanent al nostre centre, en la que es pugui veure TOT el patrimoni que l'IES Joan Ramis atresora, i que tant els nostres alumnes, com els alumnes d'altres centres i ciutadans en general hi puguin accedir. Aquesta és una raó per la qual reiteram la nostra demanda d'aconseguir la desitjada i necessària ampliació del centre. L'altra, tant o més important, és comptar amb un nombre adequat d'aules i altres espais per a l'activitat docent que permeti desterrar de manera definitiva les aules prefabricades que encara romanen al pati. Cal recordar què malgrat haver estat reconegut com a institut històric pel Parlament de le Illes Balears, aquest reconeixement no ha suposat de moment, cap millora per al nostre centre, ni econòmica, ni horària, ni de condicions de conservació del patrimoni.
A punt d'acabar els actes amb els que hem volgut celebrar el nostre 150 aniversari, només ens queda reiterar una petició, aprovada en el seu moment i ajornada per motius econòmics: VOLEM L'AMPLIACIÓ DEL CENTRE JA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada